TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Muş Şekerspor 1Puan'a Muhtaç

27 Kasım 2010 Cumartesi


Bölgesel Amatör Ligi’nde ilimizi temsil eden Muş Şeker Spor hafta sonu karşılaştığı Bingöl il özel idare takımıyla deplasmanda 0-0 berabere kalırken gecen hafta aldığı ilk galibiyetten sonra bu hafta da ilk beraberliğini alarak puanını 4 e yükseltti.
Bölgesel Amatör Liginde Muş’u temsil eden Muş Şeker Spor Bingöl il özel idare sporla Bingölde berabere kaldı.. Bölgesel Amatör Liginin 6. haftasına puansız giren Şeker Spor gecen hafta sonu Muş Şehir Stadyumunda karşılaştığı Ardahan Belediye 28 Şubat takımını 3-1 yenerek ilk galibiyetini almıştı.Cumartesi günü Bingöl İl temsilcisi olan Bingöl il özel idare spor la karşılasan Muş Şeker Spor galibiyeti kaçıran taraf oldu.Maça atakla başlayan Şeker spor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi,kendi evinde oynamanın avantaşını sahaya yansıtmayan Bingöl il özel idare spor, sahada varlık gösteremeyince Şeker spor ikinci yarıya da baskılı başladı, maçın son dakikalarında karşılıklı ataklar yapan her iki takımda gol atamayınca kendi hanelerine birer puan ilave ettiler.

Şeker Spor Havaya Girdi
Amatör Bölgesel Ligde Muş’u tek takım ile temsil eden Şeker Spor puansız girdiği 7’ncı haftasını 3 puan la girmişti ve bu haftada deplasmanda 0 – 0 kalarak 1 puan almasını başardı . Bingöl il özel idare takımı ile yapılan karşılaşmasını değerlendiren Muş Şeker Spor Takım Antrenörü Hakan Okut, aldıkları sonuçtan memnun olduklarını söyledi. Takım Antrenörü Okut, yaptığı değerlendirmesinde “Muş Şeker Spor 7. haftasına 3 puan la girmişti deplasmanda karşılaştığımız Bingöl il özel idare spor takımıyla 0 – 0berabere kaldık. Bu bizim için iyi bi skor oldu galibiyete çok yaklaşmıştık puanlık bir maç oldu.kendi evimizde aldığımız ilk galibiyetin ardından bu sıkarda fena değil, elimizden geleni yapmaya çalıştık önümüzdeki hafta Ağrı temsilcisiyle kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız bu maçtan da galibiyetle ayrılıp ikinci yarı hazırlıklarına başlamalıyız, Okut` bu takıma sahip cıkılrsa cok daha iyi yerlere gelebilir bir an önçe yetkililerin destek vermesini bekliyoruz, takımımız havayı yakaladı Geçen haftaki galibiyetin ardın dan bu Bingöl il özel idare spor karşısında aldığımız beraberlik sporcularımızı motive ettiğine inanıyorum.dedi

0 yorum:

Yorum Gönder