TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

YOZGAT ALACAĞI MAÇI KAYBETTİ

29 Kasım 2010 Pazartesi





Kayaaslan, “İkinci yarıda Hanifi'nin kırmızı kart görmesinin ardından eksik oynadığımız bölümlerde yediğimiz golle maçı kaybettik üzgünüz” dedi. 


Henüz maçın başlarında buldukları golle öne geçtiklerini, ancak ilk yarı bitmeden penaltıdan kalelerinde golü gördüklerini belirten Kayaaslan, “İkinci yarıda Hanifi'nin kırmızı kart görmesinin ardından eksik oynadığımız bölümlerde yediğimiz golle maçı kaybettik üzgünüz” dedi.
            Kahramanmaraşspor maçında alınan yenilgi, teknik ekibi de şok etti. Maça çok iyi başladıklarını, öne de geçtiklerini ancak ikinci golü bulamamış olmalarının rakiplerinin direncini arttırdığını belirten Teknik Direktör Erhan Kayaaslan, kazanacakları bir maçı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
            Rakibin ikinci yarının sonlarında bulduğu penaltı golünün ardından kendine olan inancının da arttığını belirten Kayaaslan, “Deplasmanlarda bir türlü galip gelememiş olmanın da sıkıntısını yaşıyoruz. Bu tür maçlarda ikinci golü bulamadığınız takdirde rakip üzerinizde baskıyı kuruyor” dedi.
            Hanifi'nin kırmızı kartla atılmasının da oyun düzenlerini etkilediğine dikkat çeken Kayaaslan, “10 kişi kaldıktan sonra da beraberlik için ciddi pozisyonlar bulduk. Bir de penaltı kaçırdığımız maçı kaybettik. Rakibimiz kesinlikle bizden iyi bir takım değil ama kazanmayı bizden daha çok istedi. En azından yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi” dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder