TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

30 Kasım 2010 Salı

Salı, 30 Kasım 2010 20:30
Bölgesel Amatör Lig 10.Grup'ta hafta sonu tarafsız sahada oynanacak olan Fatih Karagümrük-Feriköy müsabakası ile ilgili olarak, Yöneticimiz Ümit Abdullah Bilik, Yerel Futbol’a açıklamalar yaptı. Ümit Bilik'in açıklamlarını haberin devamında bulabilirsiniz.

Bu haftaki zorlu müsabakanın her iki takım açısından da çok önemli olduğunu belirten Bilik, ”İnşallah, hak edenin kazanacağı bir maç olur, Karagümrük olarak lige iyi başlayamadık ancak geride kalan haftalarda toparlandık ve kötü günler geride kaldı” dedi. Bilik ayrıca, Timuçin Çuğ ile iyi bir hava yakaladıklarını, geçtiğimiz hafta Merinos deplasmanında alınan galibiyetinin çok önemli olduğunu ve bu hafta da Feriköy’ü mağlup ederek, ligi ilk sırada bitirerek 3. Lig'e çıkacaklarını belirtti.


'İki kulübün yeri de profesyonel lig'
Karagümrük takımında halen sakat ve cezalı futbolcularının bulunduğu belirten Ümit Abdullah Bilik, kadrolarının son derece kaliteli oyunculardan oluştuğunu, teknik kadroya ve futbolculara çok güvendiklerini belirterek, “Yüzlerce kilometre yol kat ederek bizleri yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza bir galibiyet daha hediye etmek istiyoruz” dedi. Türk Futbolunun en eski Kulüplerinden olan  Karagümrük ve Feriköy’ün yıllar sonra Amatör Lig’de karşılaşmasının kabullenebilecek bir olay olmadığını belirten Ümit Abdullah Bilik; “Bu iki büyük Kulübün de hak ettiği yerin kesinlikle Profesyonel Ligler olduğunu düşünüyorum” dedi.


'Galibiyetten başka çaremiz yok'
Bilik son olarak da, iki güzide Kulübün karşılaşmasının son derece zevkli ve çekişmeli geçeceğini belirterek, ”Bu hafta, ligde performans olarak inişte ve çıkışta olan takımların mücadelesi olacak, Feriköyspor son üç haftada yedi puan kaybetti, biz ise 5 haftalık kötü gidişata Bigaspor maçında son verdik, hedefimiz olan ligin zirvesi için bu hafta Feriköyspor’u da mağlup etmekten başka çaremiz bulunmuyor. Ben son olarak, karşılaşmanın dostça ve centilmence başlayıp, yine aynı şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum ve dost Kulübümüz Feriköyspor’a şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder