TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Aydınspor 1923, Çocukları Stada Çekmeyi Planlıyor

1 Aralık 2010 Çarşamba


Bayanları stadyumlara çekerek tribünde küfürü azaltan Aydınspor 1923, şimdide çocukları stada çekerek küfürü bitirmeyi planlıyor.
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Aydınspor 1923, bayanlardan sonra şimdi de çocuklarıtribünlere çekmeyi planlıyor. Bayan taraftarları tribünekazandırarak hem tribünde güzel bir görüntü oluşturan hem de küfürlü tezahüratları önleyen Aydınspor 1923, çocuklarınspora ve tribünlere kazandırılması için geniş çaplı bir eylem planı hazırladı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, şampiyonluk yolunda Aydın halkından olumlu sinyaller aldıklarını ve Aydın’ın özlediği şampiyonluğu Aydın’a getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek; “Şehirdeolumlu bir hava yakaladık. Yarışa devam ediyoruz. Bayan taraftarlarımızın sayısı arttı. Bayan Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’da maçlara geliyor. Özellikle Aydın’da ki maçlarda şiddeti ve küfürü aza indirdik. Şimdi de çocukları stada getirerek kötü olayların önüne tamamen geçmeyi planlıyoruz” dedi.
3 hafta sonra Denizli Yeşilköyspor ile oynayacakları maçta maraton tribünün altında çocuklarımıza özelolarak 80-100 kişilik bir yer tahsis edeceklerini açıklayan Deniz, “Bu konuda Yedieylül İlköğretim Okulu ile birlikte çalışıyoruz. Amacımız küfürü sıfıra indirmek. Çocuklarımıza spor sevgisi aşılayarak, spor kültürünü aşılamak istiyoruz. Öğrencilerimiz maçlara ailesinin izniyle gelecek, gerekirse stada ulaşımı kulüp olarak biz sağlayacağız. Öğrencilerimizin başında da gönüllü öğretmenler bulunacak” diye konuştu.
Aydınspor 1923’te oynayan Senegalli oyuncu El Hadji Seck Saliou ile Gürcü oyuncu David Karseladze’nin Aydınlılardan ve özellikle çocuklardan büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Deniz, yabancı oyuncuların okullara ziyarete gideceğini sözlerine ekledi.
Aydınspor taraftar grubu Asi Kankalar ise, çocuk tribünü uygulamasını desteklediklerini söyledi. İzmirspor maçında yaptıkları yazılı açıklamada Nazilli’de yaşanan olaylar ile gündeme geldikleri için son derece üzgün olduklarını belirten taraftarlar; “Aydın ve çevresindeki tribün gruplarını sorumlularıyla görüşüp sorunları aşacağımıza inanıyoruz.
Bizler taraftar olarak kızlarımızı stadyumlara kazandırdık. Şu anda çocuk tribünü için tüm hazırlıklarımızbitti. Önümüzdeki maçlarda genç nesillerimiz maçlarını rahatça ve gönül rahatlığıyla seyredebilecekler” ifadelerini kullandılar.
Öte yandan, Adnan Menderes Stadı’nda oynanan Aydınspor 1923-İzmirspor maçında dev Türk Bayrağı açan taraftarlar, “Denizli Konakspor maçında olduğu gibi İstiklal Marşı’mıza ve Türk Bayrağımıza sahip çıkacağımızı ve bunu devam ettireceğimizi belirtiyoruz. Taşkınlık yapan bizdendir, taşkınlık yapmayan bizden değildir tabirini kabul etmiyoruz. Bunları kendi aramızda hallederek yolumuza devam edeceğiz” dediler.

Haber Kaynağı : 

0 yorum:

Yorum Gönder