TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Erzincanspor’dan Yarım Düzüne Gol

6 Aralık 2010 Pazartesi

Erzincanspor’dan Yarım Düzüne Gol - Erzincan

05 Aralık 2010 Pazar 15:39Erzincanspor’dan Yarım Düzüne Gol - Erzincan
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Erzincanspor ligin 9. haftasında kendi sahasında Bingöl İl Özel İdare sporu konuk etti. Erzincanspor kendi evi ve seyircisi önünde oynadığı karşılaşmadan farklı galip geldi.
ERZİNCAN (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Erzincanspor ligin 9. haftasında kendi sahasında Bingöl İl Özel İdare sporu konuk etti. Erzincanspor kendi evi ve seyircisi önünde oynadığı karşılaşmadan farklı galip geldi.
Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzincanspor ligin 9. haftasında kendi sahasında Bingöl İl Özel İdare Spor’u 6-0 yenerek kendi evindeki galibiyet serisini sürdürdü.
13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan maça çok hızlı başlayan Erzincanspor rakip kalede üst üste ataklar geliştirmeye başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz geçerken 16 ve 18. dakikalarında Gökhan Kurtuluş ve 21. dakikada Selçuk Kurnaz’ın ayağından bulduğu gollerle Erzincanspor ilk yarıyı 3-0 galip kapattı. Bingöl İl Özel İdarespor karşılaşmasının ikinci yarısına da hızlı başlayan kırmızı siyahlı takım maçın 60. dakikasında Eren Yükselen’in attığı golle durumu 4-0 yaptı. Bu golün 3 dakika sonrasında Adnan Abdioğlu sahneye çıkarak Erzincanspor’u 5-0 öne geçirdi. Karşılaşma bu şekilde bitecek derken maçın 90. dakikasında Onur Sünnetçi’nin attığı golle Erzincanspor durumu 6-0 yaptı ve maçı bu skorla kazanan kırmızı siyahlı takım puanını 18’e çıkardı.
Erzincanspor oynadığı 9 karşılaşmadan 6 galibiyet 3’de mağlubiyet alarak 18 puanla ligde 3. sırada bulunurken rakip kaleye toplamda 22 gol attı. Kalesinde ise 10 gol gördü.

Haber Kaynağı : 

0 yorum:

Yorum Gönder