TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

ZAFER SPOR - BURSA MERİNOS KARŞILAŞMASI

7 Aralık 2010 Salı

Zafer, Merinos’a teslim oldu: 0-1 
Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta mücadele veren iki Bursa ekibinde gülen taraf grubun lideri B.Merinos oldu .Yeşil-Beyazlılar güçlü rakipleri Zaferspor’u Hasan’ın şık golüyle 1-0 yendi.
 
Bölgesel Amatör Lig(BAL) 10.grupta zirve mücadelesi veren ve lider konumda 7. müsabakasına çıkan B.Merinos, Zaferspor engelini de tek golle geçerek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmaya mutlak üç puan paralosu ile çıkan Bursa Merinos oyuna fırtına gibi girdi. Karşılaşmanın 6.dakikasında ilk ciddi atağını geliştiren yeşil beyazlılar orta alandan Hüseyin’in attığı topla ceza sahası içine giren Hasan kaleci Mustafa ile karşı karşıya kaldı,Kaleciyi çalımlayan Hasan biranda önünde Zaferspor defansından Bülent ve Mehmet’i görünce eli ayağı dolanarak topu onlara teslim etti.
 
Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran yeşil beyazlılar 9.dakikada yine rakip kale önünde tehlike yarattılar. 9.Dakikada korner atışından ceza sahası içine düşen topu kontrol eden Hasan kaleye plase bir vuruş yaptı,Top tam ağlara doğru giderken topu çizgi üzerinden Zaferspor’lu Barış kafa ile uzaklaştırdı.
 
Atak üstüne atak geliştiren yeşil beyazlılar 12.Dakikada yine maçın kahramanı Hasan’la gol kaçırdı. Mecit’in soldan yaptığı ortaya Hasan kale içinde ayak uzatamayınca takımını bir golden etti.
 
Bursa Merinos’un aradığı gol 36.dakikada geldi. Orta alanda Mecit ile ikiye bire giren Hasan topu ceza yayı üzerine kadar taşıdı ,kaleciye baktı ve nefis vurdu top'ta kaleci Mustafa’nın parmaklarının ucuna değerek Zaferspor ağları ile kucaklaştı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca soyunma odalarına Bursa Merinos 1-0 önde girdi.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Kırmızı-Beyazlılar hiç değilse beraberliği kurtarma amacında ataklarını yoğunlaştırdılar B.Merinos kalesi önünde geliştirdikleri atakları birtürlü gole çeviremeyen Zaferspor sahadan 1-0 yenik ayrılarak hem 3 puandan oldu hemde izlemeye gelen taraftarlarını üzdü..
 
BURSA MERİNOS
Zaferspor-B.Merinos: 0-1
STAD: Merinos
HAKEMLER: Mehmet Özavcı (7), Fatih Pazı (7), Ata Bayraktar (7)
ZAFERSPOR: Mustafa (7), Barış (7), Samet (7), Bülent (7), Mehmet (7), Aykut (6) (Dk.67 Kaan 5), Zeynel (7), Cesur (7), Erhan (6) (Dk.59 Oğuzhan 5), Okan (7), Sinan (7) (Dk.86 Cihan )
BURSA MERİNOS: Okan (7), Tarık (8), Ömer (7), Vijdan (7), İsmail (8), Hüseyin (7), Mecit (6) (Dk.61 Feyyaz 5), Yakup (5) (Dk.25 Yücel 6), Hasan (8), Selahattin (7), Osman (7) (Dk.78 Serkan 4)
GOL: Dk.36 Hasan (Bursa Merinos)
BÖLGESEL AMATÖR LİG 10.GRUP DİĞER SONUÇLAR
AYVALIK GÜCÜ BELEDİYE:2   YENİŞEHİR BELEDİYE: 0
EDREMİT BELEDİYE :1              FERİKÖY: 1
KARAGÜMRÜK :2                      BİGA SPOR:0
KARTAL BELEDİYE:0                MALTEPE SPOR: 1  
 KESTEL BELEDİYE :0                OSMANELİ SPOR: 1

BÖLGESEL AMATÖR LİG 10.GRUP 8.HAFTA KARŞILAŞMALARI
OSMANELİ SPOR-AYVALIK GÜCÜ BELEDİYE
BİGASPOR - KESTEL BELEDİYE SPOR
BURSA MERİNOS - FATİH KARAGÜMRÜK
FERİKÖY - BURSA ZAFER SPOR
YENİŞEHİR BELEDİYE - KARTAL BELEDİYE
MALTEPE SPOR - EDREMİT BELEDİYE

ZAFER SPOR
 
 

0 yorum:

Yorum Gönder