TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Taraftarlardan baklava ikramı

3 Aralık 2010 Cuma

 
03.12.2010 21:10

Taraftarlardan baklava ikramı

ELKAY- Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta yer alan Elbistan Belediyespor,
hafta sonu Malatya Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken Taraftar Grubu temsilcileri teknik heyete ve futbolculara baklava ikram etti.
Elbistan Belediyespor, Teknik Direktör Mehmet Açar gözetiminde hafta sonu Elbistan Çim saha’da oynayacağı Malatya Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas alış verişi ve top kontrol çalışması yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Miraç, düz koşu ve ısınma hareketlerine katılırken, bu oyuncunun Malatya Demirspor karşılaşmasının son 15 dakikalık bölümünde görev alması bekleniyor.
Teknik Direktör Mehmet Açar, taraftar grubuna takıma sahip çıktıkları için teşekkür ederek, “İnşallah birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi yaparsak, istediğimizi elde ederiz. Şu anda moral olarak takımın durumu iyi. Elbistan Belediyespor’u layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.
Antrenmanı izleyen Taraftar Grubu Başkanı Öztürk Yıldırım ve taraftar grubu temsilcileri, futbolculara ve teknik heyete baklava ikram ettiler.
Taraftar Grubu Başkanı Öztürk Yıldırım’da, hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada taraftarları takımlarına sahip çıkmaları yönünde çağrıda bulundu.

0 yorum:

Yorum Gönder