TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Ödemiş Belediyespor'da Parmaksız Dönemi

1 Aralık 2010 Çarşamba

Bölgesel Amatör Lig 9. grupta mücadele eden Ödemiş Belediyespor'da Mahmut Arslan'ın yerine getirilen teknik direktör Fatih Parmaksız işbaşı yaptı. Dombaklı Ertuğrul Ormancı Tesisleri'nde ilk çalışmasına çıkan tecrübeli teknik adam Ödemiş'te yapmak istediklerini ve Ödemiş hakkındaki düşüncelerini anlattı.
Futbolculuk döneminde uzun yıllar Eskişehirspor forması giyen, teknik direktörlük kariyerinde Bucaspor, Kırıkkalespor, Torbalıspor, BB Bodrumspor, Narlıdere Belediyespor ve Nazilli Belediyespor'da görev yapan Fatih Parmaksız, Ödemiş'te birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olabileceklerini söyledi.
Ödemiş Belediyespor'un tesis ve imkan bakımından son derece iyi durumda olduğunu belirten Parmaksız, “Sayın Başkanımız Bekir Keskin ve yöneticilerimizle göreve gelmeden önce yaptığım görüşmelerde tesis ve çalışma ortamını sordum. Gerçekten güzel bir tesise ve çalışmaortamına sahibiz. Yönetimimiz kurumsallaşma yolundaki projelerimiz hakkında da bilgi verdi. Bu projelere ve görüşlere olarak çalışarak başarı için her şeyimizi ortaya koyacağız” diye konuştu.
Ödemiş Belediyespor'da bir aile havası içinde çalışmak istediğini anlatan 49 yaşındaki teknik adam, “Amatör bir ruhla, profesyonel bir çalışma anlayışı ile önümüzdeki dönemde başarıya hep birlikte yürüyeceğiz. İçimizdeki amatör ruhu, profesyonel çalışma tarzımızla birleştirerek hak ettiğimiz noktaya geleceğiz. Bizim başarı elde etmemiz için basının, yöneticilerimizin, teknik heyetimizin, taraftarımızın ve futbolcularımızın bir aile gibi tek yumruk olması gerekiyor. Eğer oyuncularımıza gerekli destek verilirse onlar bu takımı hedefe götürebilecek güçteler” dedi.
Ödemiş Belediyespor'un Bölgesel Amatör Lig'deki durumuna da değinen Parmaksız, “Karamsarlığa yer yok. Rakiplerimizden geride olabiliriz, ancak onların yeniden önüne geçmek bizim elimizde. Ödemiş Belediyespor bir geçiş evresi yaşıyor. Bu geçişi en az hasarla atlatarak önümüzdeki maçları kazanıpikinci yarıya daha iddialı bir Ödemiş Belediyespor ile başlayacağız. Futbolcularımızın kendilerine özgüven duyması çok önemli. Çünkü şampiyonluklar özgüven ve özveri ile gelir. Bu nedenle birlik-beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç var. Özellikle de Ödemiş Belediyespor taraftarının takımımızı ateşlemek konusunda büyük desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Çalışma felsefesini üç kelimeyle özetleyen Parmaksız, “Kaybetmeyi sevmeyen, son derece hırslı bir yapıya sahibim. Bu özelliklerimin takıma da kazandırılması için uğraş vereceğim. Çalışma felsefem sadece üç kelime; ÇalışmakÇalışmakÇalışmak. Çok çalışırsak çok da mutlu oluruz” dedi.
İlk çalışma öncesi futbolcularla saha içerisinde mini bir toplantı yapan Parmaksız, çalışma şeklini ve prensiplerini anlatırken, futbolcularla tek tek görüşeceğini de ifade etti. 9. haftayı ligde BAY geçecek kırmızı-lacivertlilerin oluşacak boşluğu sıkı bir çalışma temposu ile değerlendireceği bildirildi. Parmaksız'ın yardımcılığını Mahmut Arslan döneminde de aynı görevi sürdüren Yılmaz Ceyhan yapacak.

Haber Kaynağı : 

0 yorum:

Yorum Gönder