TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

SARI YUVAYA DÖNDÜ

1 Aralık 2010 Çarşamba



Sarı-Lacivertli ekibi terfilere taşıyan tecrübeli teknik adam Mustafa Sarı, yeniden Yenişehir Belediyespor ile anlaşarak göreve başladı.
 
 
Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta kötü gidişi bir türlü durduramayan Yenişehir Belediyespor’da İbrahim Nalbant’tan boşalan teknik patronluğa Mustafa Sarı getirildi.
 
Aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Sarı-Lacivertliler, son olarak evinde Kartal Belediyespor’a tek golle yenilmiş ve ardından İbrahim Nalbant’la yollarını ayırmıştı.
 
Yönetim hiç vakit kaybetmeden tecrübeli teknik adam Mustafa Sarı ile Cumartesi akşamı geç saatlerde anlaşarak yola devam kararı aldı.
 
Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Ligde Yenişehir Belediyespor’u terfilere taşıyan tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Sarı, Yuvaya tekrar dönmekten mutlu olduğu ve en kısa zamanda toparlanacaklarına inandığını söyledi.
 
Çok zor bir görev üstlendiklerini belirten Sarı, “Yenişehir Belediyespor’un yeni bir başlangıç yapması gerek. Kendi sahamızda bir türlü galip gelemiyoruz.
 
Önümüzdeki hafta bu şanssızlığımızı kırarak, çıkışın başlangıcını yapmak istiyoruz. Ayrıca takımın özgüvenini yeniden kazanması için de elimizden geleni yapmak için uğraş vereceğiz”dedi.

 

0 yorum:

Yorum Gönder