TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

BİRECİK BELEDİYESPOR'UN ÜZERİNDEN ‘SİLİNDİR’ GEÇTİ!

2 Aralık 2010 Perşembe

BİRECİK BELEDİYESPOR'UN ÜZERİNDEN ‘SİLİNDİR’ GEÇTİ!

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren Birecik Belediyespor- Erganispor maçı çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı.

Birecik Belediye, 73’üncü dakikaya kadar Erganispor karşısında 2-0 galip durumdaydı. Bu dakikadan sonra hakem Volkan Silindir, Birecik takımı aleyhine üst üste 2 penaltı verince durum 2-2 oldu. Aleyhte verilen son penaltı bardağı taşırdı. Çıkan olaylar yüzünden uzatma dakikalarında maç tatil edildi.

Birecik Belediyespor karşılaşmaya çok hızlı başladı. 25’inci dakikada Fatih’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Ev sahibi takım ikinci yarıda da etkili futbolunu sürdürdü. 60’ıncı dakikada Alican’ın bulduğu golle Birecik Belediyespor 2-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra ev sahibi takım defansa çekilince Erganispor baskısını arttırdı. 73 ve 90’ıncı dakikalarda Mersin bölgesi hakemi Volkan Silindir Erganispor lehine üst üste penaltı verince Birecikli futbolseverler karara büyük tepki gösterdi. Penaltılarla durum 2-2 olduktan sonra hakem hızını alamadı, uzatma dakikalarında bir Erganispor atağında tekrar penaltı noktasına gitti. Bu karar Birecikli futbolseverleri patlama noktasına getirdi.

Taraftarların taşkınlığı sırasında yan hakemin, başına isabet eden taşla yaralanması üzerine Volkan Silindir maçı tatil etti.

Birecik Belediyespor’dan Mehmet ve Ahmet, Erganispor’dan Muhammed’in kırmızı kart gördüğü maçla ilgili son kararı Futbol Federasyonu verecek. Birecik Belediyespor’a saha kapama dışında puan silme cezası da verilebileceği belirtiliyor.

GERÇEKTEN DE SİLİNDİR GİBİYMİŞ!

Birecik Belediyesporlu yöneticiler, maçın bitimine 17 dakika kala üst üste 3 penaltı veren orta hakem Volkan Silindir’e tepki gösterdi.

Çıkan gerginliği hakemin taraflı tutumuna sağlayan Kulüp yöneticileri, “Aleyhimize verdiği 2 penaltı kararının penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Maçı katlettiği gibi gerginliğe neden oldu. Tıpkı soyadı gibi bizi Silindir gibi ezdi. Kendisini vicdanı ile başbaşa bırakıyoruz”



0 yorum:

Yorum Gönder