TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Gençlerbirliği, Taraftar Baskısı Ve Dayağa Rağmen Nevşehir’de 3 Puanı Aldı

7 Aralık 2010 Salı



   
İlimizin tek temsilcisi Gençlerbirliği, zorlu BAL Liginde, Nevşehir’i evinde 1-0 yenerek son iki haftada üst üste deplasman zaferi ile 6 puan almasını bildi.
   Gençlerbirliği Bal Ligi 9. Hafta’da Nevşehir Gazi Stadyumunda Nevşehir temsilcisi Narspor ile karşılaştı.
   Saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Burdur Bölgesinden Alper Boran yönetti. Nevşehir Milletvekilinin de izlediği karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
    Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile başlayan Nevşehir Narspor, ilk yarıda oyuna hücum organizasyonlu başlayınca zaman zaman savunmada boşluklar verdi. Ev sahibi ekibin top kayıpları ile ceza sahasına giren Gençlerbirliğinde Büyük Cihan, yakaladığı 2 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Karşılaşmanın 43. dakikasında ise yine Küçük Cihan’ın bıraktığı pasta, Kaptan Hüseyin’ı ıska geçen top Büyük Cihan’ın arkasında kalarak istediği vuruşu yapamadı.
   Devre arasına golsüz giren her iki takım ikinci yarıya daha atak bir futbol ile çıktı. Ev sahibi Narspor, yakaladığı 3 net gol pozisyonunda bordo mavili ekipte, kaleci İsmail muthiş refleks ve kurtarışları ile adeta izin vermezken, tribünleri dolduran taraftarlar kaçan pozisyonlarda adeta saç baş yoldu.
   Karaman Gençlerbirliğinde Necati Yorgancılar’ın talebeleri, karşılaşmanın 86 dakikasında sağ taraftan içeriye kesme orta yapmak isteyen Mustafa’nın vuruşu savunma oyuncusunun ayağına çarparak yükseklik kazandı ve penaltı çizgisi önünde topla buluşan Boray, düzgün bir plase ile zorlu deplasmanda skoru ilan eden golü attı.
   90+ 6’da tamamlanan karşılaşma sonrası hakemin bitiş düdüğü ile yenilgiyi hazmedemeyen Nevşehir temsilcisi, bordo mavili oyuncularla sözlü ve itişmeli diyaloğa girince saha bir anda karıştı.
    Nevşehir Narspor’un antrenörleri tarafından Karaman’ın golünü atan Boray’a arbede sırasında çenesine aldığı dirsek darbesi ile bordo mavili oyuncu bir anda kendini yerde buldu. Saha içi yaşanan olayın ardından karışınca Çevik Kuvvet ekipleri devreye girerek yaşanan olayları sakinleştirmeye çalıştı. Ev sahibi takım oyuncuları ve taraftarların da baskısı ve dayağa rağmen Gençler, Nevşehir’den 3 altın puan alarak son iki haftada deplasman zaferine bir yenisini daha ekledi.
    “BU GÖZYAŞLARI KARAMAN İÇİN”
   Mücadelenin ardından takım arkadaşları, teknik kadro ve yönetimle sevineceği yerde çenesine aldığı darbe ile konuşamayan ve acı içinde koridorlarda ağlayarak gözyaşlarını tutamayan Boray, Ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Burada acilde yapılan ilk müdahalenin ardından film ve tomografisi çekilen Boray, yaklaşık 2 saat sonra otobüse bindirilerek takım içinde yerini aldı.
   OTOBÜSTEN İNDİLER MAÇ YAPTILAR
  Grubunda bütçeli bütün takımlara karşı maddi imkansızlıklar içinde mücadele eden Karaman Gençlerbirliği, Nevşehir maçına bir gün önce giderek konaklama yapması gerekeceği yerde, Pazar günü maça imkansızlıklar yüzünden günü birlik gitmek zorunda kaldı.
   Hal böyle olunca, 4 saat süren yolculuğun ardından Nevşehir Stadyumuna inen ve yarım saat sonra yol yorgunluğu ve yeterli ısınma hareketlerini bile yapamayan Gençler, evinde motive olan Nevşehir ekibini zor da olsa yenerek puanını 8’e yükseltmeyi başardı.

0 yorum:

Yorum Gönder