TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Yeni Milasspor Akın Çilek’e emanet

7 Aralık 2010 Salı



100_0840İlçemizi Bölgesel Amatör Lig’in de temsil eden Yen Milasspor Kulübü’nde hafta başında yapılan değişiklik sonucunda takımın Teknik Direktörü Ergin Demir antrenör Birol Erten yönetim ile karşılıklı anlaşarak görevi bıraktı.
Yeni Milasspor yönetimi yaşanan bu gelişmeler neticesinde futbolculardan Mehmet Dönmez’in disiplinsiz davranışları ve Erdinç Özkan’ın beklenen ve istenen performansı gösterememesi nedeni ile takımdan ayrılmasına karar verdi.
Takımın futbolcularından Şener Bilici’de Erdinç Özkan’ın ayrılması sonucundan takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirerek antrenmana çıkmadı.
Bu hafta sonu 4 Aralık 2010 Cumartesi günü İzmir’de Buca Stadyumu’nda 8. grubun güçlü takımlarından İzmirspor ile karşılaşacak olan Yeni Milasspor futbol takımını 1 haftalığını maça hazırlamak görevi takımın alt yapı hocalarından Ali Akın Çilek’e Yeni Milasspor yönetimi tarafından verildi.

İlk antrenman
Yeni Milasspor alt yapı antrenörü Ali Akın Çilek nezaretinde ilk antrenmanını 30 Kasım 2010 Salı günü yapan Yeni Milasspor futbol takımında futbolcular yaşanan bu gelişmelerden etkilenmemeye çalışarak idmanlarını sürdürdüler.
Bir hafta önce Aydın’da oynanan 7. hafta müsabakasında Aydın 1923 - İzmirspor maçını tribünlerden Yeni Milasspor adına izleyen Akın Çilek bir hafta sonra İzmir’de oynanacak maç öncesinde İzmirspor’u etüt etme fırsatını da bulmuştu.
Üst üste aldığı 2 mağlubiyet sonrasında Yeni Milasspor Kulübü’nde yaşanan bu gelişmeler önümüzdeki Cumartesi günü İzmir’de İzmirspor maçına ve daha sonra Milas’ta oynanacak olan Aydın 1923 maçına etkisinin olumlu mu yoksa olumsuz mu yansıyacağı merakla bekleniyor.

Yeni Teknik Direktör yolda
Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Gülen, kulüp içinde yaşanan olayların alınan 2 mağlubiyet ile ilgisi olmadığını söyleyerek “basın açıklamasında da belirttiğim gibi daha başarılı bir takım ortamı yaratılması adına yapılan değişiklikler olmuştur” dedi.
Gülen, Aydın maçı öncesinde yeni teknik direktörün takımın başında sahaya çıkabileceğini belirterek Milaslı taraftarların beklentisini sağlayacak teknik direktörü en kısa sürede takımın başına getireceklerini vurguladı.

0 yorum:

Yorum Gönder