TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Yeni Milasspor’da Seri Yenilgi Kadro Değiştirtti

1 Aralık 2010 Çarşamba

 Bölgesel Amatör Lig takımlarından YeniMilasspor’daki kötü gidişin faturası teknik kadro ve futbolculara kesildi. Takımın ardı ardına aldığı yenilgiler ve kötü futbol ‘pes’ dedirtirken yönetim, iki teknik adam, iki futbolcu ve masörün kulüple ilişiği kesildi.
Yeni Milasspor’un Turgutreis Belediyespor ve Konakspor’ayenilgisi kulüpte değişikliğe neden oldu. Haftasonu Milas sahasında oynanan Konakspor maçındaki kötü futbol, taraftarları üzdü.
Yeni Milasspor Yönetim Kurulu başarısızlığın faturasını iki teknik adam, iki futbolcu ve masöre kesti. Alınan karar doğrultusunda takım çalıştırıcısı Ergin Demir, çalıştırıcı yardımcısı Birol Erten, takım kaptanı Mehmet Dönmez, futbolcu Erdinç Özcan ve masör Ali Osman Karakaş kulüpten uzaklaştırıldı.
Basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Gülen, teknik kadronun karşılıklı anlaşma şeklinde uzaklaştırıldığını belirtirken, futbolcu Dönmez’in disiplinsiz davranışları, Özcan’ın performans yetersizliği ve masör Karakaş’ın da yönetim kurulu ile genel kaptana hakaretlerinden ötürü görevden uzaklaştırıldığını ifade etti.
Dönmez açıklamasında şunları kaydetti: “Karşılıklı anlayış çerçevesinde teknik kadroda kan değişikliğine gidilmesine karar verildi. Ayrıca takım kaptanı Mehmet Dönmez'in disiplinsiz davranışları nedeniyle kulübümüzle ilişkinin kesilmesine yine futbolcularımızdan Erdinç Özcan’ın performans yetersizliğinden süresiz kadro dışı bırakılmasına, masör Ali Osman Karakaş’ın yönetim kuruluna ve genel kaptan'a sözlü hakaretlerinden dolayı görevine son verilmesine karar verildi. Bugüne kadar vermiş olduğu katkılarından dolayı Sayın Ergin Demir ve teknik heyetine teşekkür eder, bundan sonraki sportif yaşantılarında başarılar dileriz. Bu hafta sonu oynanacak olan İzmirspor karşılaşmasına yönetim kurulumuz takımımızı alt yapı antrenörümüz Akın Çilek'in hazırlamasına karar verdi. Yönetim kurulumuz kulübümüzü başarıya götürecek ve Milas 'lı taraftarlarımızın beklentisini karşılayacak yeni bir teknik direktörü en kısa sürede göreve getirecektir. Alman bu kararları tüm kamuoyu ve Yeni Milas spor taraftarına saygıyla duyurur ve bundan sonra da desteklerini artarak sürdürmelerini bekleriz”

Haber Kaynağı : 

0 yorum:

Yorum Gönder