TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Evimizdeki İlk Galibiyeti

7 Aralık 2010 Salı

 BAL Ligi 4. grup 9. hafta, cumartesi ve pazar günü oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Alınan sonuçlar:

4 Aralık Cumartesi:
Çorum Belediyespor: 0 1930 Bafraspor: 1

5 Aralık Pazar:
Boyabat Çeltikspor: 2 Samsun İlk Adım Belediyespor: 0
Çarşambaspor: 3 Sivas Özel İdare: 0
Erbaaspor: 3 Amasya Üniversitesi: 1
 
 
Boyabat Çeltikspor-İlk Adım Belediyespor karşılaşması:

2 tane 11 puanlı takımın mücadelesinde galip gelen Çeltikspor oldu. Puanını 14'e çıkaran sarı-kırmızılı ekibimiz bu sonuçla sahasındaki ilk galibiyetinide almış oldu.

Karşılaşma boyunca oyun denk iki takım görüntüsü versede, futbol oynamak isteyen ve kazanma arzusu daha yüksek olan Boyabat Çeltikspor'du. Sol kanattan İsmail'e atılan toplar rakip ceza sahasında tehlikeler yarattı. Attığı 2 gol, bitmez tükenmez enerjisi ve üst düzey mücadelesi, İsmail için "bu çocuk rahatlıkla Bank Asya'da oynar" dedirtti. İsmail'in ayağına gelen her topta seyirci ayağa kalkıyor. Çünkü aldığı her topta rakip ceza sahasını karıştırıyor, tehlike yaratıyor. Mustafa KURT maç boyunca bir virtiyöz gibi takımı yönlendirdi. Verdiği ince paslar ve attığı çalımlar rakibin başını döndürdü. İlk Adım Belediyesporlu futbolcuların bu maçta unutamayacakları şeylerden biri sanırım Mustafa KURT ismi olacaktır. Onun futbolunu izlemek herkese keyif veriyor. Ercan SEVGİLİ sakin ve sade oyununu attığı güzel şutla süslerken, maçın 10. dakikasından sonra golün sinyalleri gelmeye başladı. İlk Adım Belediyespor'un ceza sahamıza geldiği pozisyonlarda, Kaptan Ahmet MOR ve Orhan'ın müdahaleleri rakibe gol şansı vermedi. Ahmet ve Orhan'ın istikrar ve sakinlikleri, bir o kadar tatlı sert futbollarıyla takımın surları gibiler. Bu performansları takımı rahatlatıyor. Takımdaki gençler bu iki abilerini örnek almalalılar. Sağda Mustafa ÖZTÜRK her maçta olduğu gibi yine iyi savaştı. Yerinde müdahaleleri ve hırsıyla alkışı haketti. Çeltikspor forması sarıya ne kadar çok yakıştıysa, Sarıda futboluyla sahaya o kadar yakışıyor. Genç Emre yine sakin, telaşsız ve hatasız oynadı. Her hafta oyuna katkısı artıyor ve kendine güveni geliyor. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağına kuşkumuz yok. Ercan Hoca ile iyi bir ikili oluşturan Besim, geçen haftaki Bafra maçındaki performansını yakalayamadı ama yinede iyiydi. Besim'den daha fazlasını beklediğimiz için, onun oyuna katkısının daha üst düzey olmasını bekliyoruz. Gelecek haftalarda daha iyi olmasını umuyoruz. Dün sahada çok çalışkan bir Fatih ÜNLÜ izledik. İsteği ve hırsı takımı ateşleyecek kadar iyiydi. Sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Bu şekilde devam ettiği sürece Fatih ÜNLÜ'den kimse bu formayı alamaz. Fatih ERMİŞ dün sağ kanatta beklediğimiz etkiyi sağlayamadı. Eleştiriler nedeniyle kendine güveni azalmış bir izlenim verdi. Fatih ERMİŞ Çeltikspor'un bu seviyelere yükselmesinde önemli emekleri olan biri. Çeltikspor'un çocuğu. Kendini toparlaması, daha çok çalışması, eleştirilere futboluyla ve yapacaklarıyla cevap vermesi lazım. Sonradan oyuna giren Murat ÇATAK ve Aykut, Çeltikspor kadrosunun derinliğinin göstergesi gibiydi. Kulübede her an oynamaya hazır, Yusuf, Aykut, Murat ÇATAK, Murat ÖZTÜRK, Eray, Uğur bekliyor. Bu derinlik takımda tatlı bir rekabetide beraberinde getiriyor. Takımın kısa bir sürede gösterdiği bu aşama bizi gelecek için umutlandırıyor.  Gelecek sezon BAL Liginde şampiyonluğu hedefleyen bir ekip kuracaksak şimdiden bu çocuklarla oturup konuşmak lazım, geç kalmadan.

Karşılaşmada Boyabat Stadının misafirleri vardı. Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN, Gençlik Spor İl Müdürümüz Gürsel ÖZTÜRK, Ayancık Belediyespor Başkanı Hayrettin KAYA maçı izlemek için Boyabat'taydı. Ayakları uğurlu geldi. Kendilerini bizi bu karşılaşmada yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.

İlk Adım Belediyespor karşısında aldıkları bu güzel galibiyet için Çeltikspor Yönetim Kurulunu, Teknik Heyetini, Futbolcuları ve taraftarı kutluyoruz.
 

0 yorum:

Yorum Gönder