TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

MUHTEŞEMSİN 30.YIL

2 Aralık 2010 Perşembe




Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu 30.Yıl Kutlamasını  Almira Hotel Büyük Salonda kutlandı.
Almira Hotel’deki  30.yıl kutlamasına ev sahipliği yapan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Cemal Vardar,Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan,Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bursa Valisi Şahabettin Harput,Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetimi,Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam,Bursa Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın,Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Gümüş,Futbol İl Temsilcisi Cem Gençoğlu, Eski ASKF Başkanı Ayhan Barışıcı,TÜFAD Başkanı Metin Begüm,Hakemler Derneği Başkanı Ümit Akkuş,Güreş İl Temsilcisi Hasan Boztürk, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ercan Ütücü ,Bursaspor Divan Kurulu Başkanı  Kadri Şankaya, Şenol Şankaya ,Yalova İl Gençlik Spor Müdürü Yusuf Bıyıklı, Bursa’daki Prefesyonel ve amatör kulüp başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda sporseverler katıldı.

Açılış konuşması yapan BASKF Başkanı Cemal Vardar “ Bursa Amatörü ile şampiyon Bursaspor’u ile Prefesyonel takımları ile tam bir spor şehri Bursa deyince akla önce şampiyon Bursaspor sonra onun tabanı altyapısı amatörler geliyor.”Bursa’da spor için herkes taşın altına elini sokmuş vaziyette ,Amatöründen prefesyoneline kadar herkes spordan büyük başarılar bekliyor bizlerde amatör sporun başında olan yöneticiler olarak Bursa Futbolu’na en iyisini vermeye çalışıyoruz”dedi. Vardar” Bu mutlu gecemizde bizleri yalnız bırakmayan Bakanımızdan,Valimize,Kulüp başkanlarımızdan yöneticilerimize,Futbolcularımızdan sporseverlere tüm Bursa futbolu içinde yaşayan burada bulunan herkese geldikleri bu mutlu gecede bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum”dedi.

Cemal Vardar’ın konuşmasından sonra ise Saygı duruşu ve istiklal marşı okundu,daha sonra ise kürsüye Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan geldi. Baykan konuşmasını şöyle sürdürdü” Bursa Amatörü ile prefesyoneli ile tam bir spor kenti Bursa sporda artık kendini aşmış bir İlimiz ismini Bursasporu ile dünyaya duyurdu tüm güzellikler Bursa’da onun için bizlerde Bursa’ya hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz”dedi.

30.Yıl kutlamalarına özellikle katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’da kürsüde yerini aldı. Bakan Taner Yıldız” Ben Kayseri Milletvekiliyim Bursa geçen hafta bizi yendi ben Bursaspor’u kutluyorum  dedi.,Yıldız “ Bursaspor’u methederek geçen yıl  Bursa’nın yaşattığı şampiyonluğu bende cani gönülden alkışladım ,Bursa’nın her şeyi çok güzel  bu akşam  30.yıl kutlamasını duyunca hemen özellikle bu kutlamaya katılmak istedim bu coşkuyu bende burada sizinle yaşamak istedim”dedi.

Yıldız”Gençlerin sadece bilgi ve teknoloji alanında değil sporcu olarakta yetişmesi gerektiğine inandıklarını ifade” etti. Yıldız” Bunun için ne tür imkan varsa hayata geçirmek bizim görevimiz,iyi idareci yetiştirmek Amatör sporlarla olabilir,Ülkemizde insan,imkan var neden uluslar arası arenada başarılı olmayalım,bunuda yapacak sizlersiniz diyerek”konuşmasını tamamladı

Gecede Vali Şahabettin Harput’da kürsüye çıktı.Harput” Bursa’nın spor aşkı bambaşka geçtiğimiz yıl herkeş taşın altına elini koydu herkes görevini tam yaptı ve Bursaspor’umuz şampiyon oldu ,Ben Bursaspor’la gurur duyuyorum tüm Bursa’yı dünyaya tanıttı ,burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.

Gecede unutulmayanlar arasına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de kürsüye çıkınca başladı Bursaspor’a öğgüler yağdırmaya,Altepe” Bursaspor geçtiğimiz yıl Altın yılını yaşadı,Yıllar sonra şampiyonluğu anadoluya taşıdı ,bunda en büyük pay Bursa’da yaşayan Bursa futbolu ile yanıp tutuşanlarındır”dedi. Altepe “ Her zaman Bursaspor ve Amatör sporun yanıda olduğunu belirterek ,çünkü. Temelin sağlam olacak ki  gövden çatın sağlam olsun,Biz Allah’a çok şükür Ertuğrul Sağlam’la çok sağlamız,Bursa kentine şampiyonluk yaşatanların başında geliyor bunun yanında tüm Bursa halkını ve Bursa’da futbolla ilgisi olan herkese çok teşekkür ediyorum,çünkü taşın altına herkes elini soktu onun için bu başarıda herkesin emeği var”dedi.

Gecenin ilerleyen saatlarinde ise Geceyi organize eden ve ev sahipliği yapan Bursa ASKF Başkanı Cemal Vardar Bakan Taner Yıldız’a,Vali Şahabettin Harput’a,Belediye Başkanı Recep Altepe’ye Özel hazırlanmış Tablo hediye etti.

Daha sonra ise Vardar BASKF’na ve Konfederasyonu na  emeği geçen herkese plaket verdi,Vardar’ada Plaketini ,ise Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı  Mehmet Baykan verdi.

Gecenin Final bölümünde ise Dev 30.yıl  BASKF pastası ışıklar atında tüm yetkililer tarafından birlikte kesildi.

0 yorum:

Yorum Gönder