TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

YENİ AKSARASPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

7 Aralık 2010 Salı

Yeni Aksarayspor ligin 9 .haftasında kendi sahasında  Anamur Belediyespor’u 28. dakikada emre aslaN’IN Attığı Golle 1-0 Devirdi Ve Haftalar Sonra Galibiyet Hasretini Dindirdi.



Yeni Aksarayspor ligin 9 .haftasında kendi sahasında  Anamur Belediyespor’u konuk etti. Atatürk stadında oynanan mücadeleyi  Kastamonu bölgesinden Muhammet Baki Tiraki yönetti. Karşılaşmaya Aksaray’lı futbolseverler karşılaşmanın ücretsiz olmasına rağmen gereken ilgiyi göstermedikleri gözlendi.. Antrenör Serkan Aydın  maça değişik bir kadro sürerek 3 yeni isme şans tanıdı.büyük ilgi gösterdi. Maça ev sahibi ekip Yeni Aksarayspor etkili başladı ilk dakikalarda gol için rakip kaleye yüklenen siyah beyazlılar  büyük tehlikeler yaşattı. Karşılaşmada oyunun kontrolünü ele alan siyah beyazlılar aradığı golü 28. dakikada Emre Aslan ile buldu. Emre Aslan  yaklaşık 30 metreden sert bir şutla kaleci Bülent Aygün’ü avladı ve ilk  kez resmi maçta golle tanıştı. 1-0  karşılaşmada golden sonrada atak futbolunu sürdüren siyah beyazlılar konuk ekibe gol pozisyonu vermedi. Mücadelenin ilk devresi Yeni Aksarayspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
 Karşılaşmanın ikinci devresinde de Yeni Aksarayspor istekli futbolunu sürdürdü. Konuk ekip  oyunu kendi yarı alanında kabul etti. Siyah beyazlılar rakibi karşısında baskılı ve kontrollü futbolu ile  tehlikeler oluşturdu.  Emre Aslan  Abdullah Özer’in pasında ceza alanına çaprazdan girdi ve  kaleci Bülent’i geçti ve çizgi üzerinden kaleye gönderdiği top ağlarla buluşmadı.  Karşılaşmada atakları ard arda geliştiren siyah beyazlılarda Ahmet Atalay’ın ceza alanından sert şutunda kaleci Bülent Aygün net bir golü kurtardı. Karşılaşmada on bölümlerde Anamur belediye bütün riskleri göze aldı ve yeni Aksaray kalesine yüklendi. Ancak gününde olan  kaleci hasan Hüseyin aslan  son bölünlerde kritik kurtarışlar yaparak gole izin vermedi. Maçta başka gol olayınca Yeni Aksarayspor 5 hafta aradan sonra galibiyete uzanarak puanını 13’e yükseltti.maç sonunda siyah beyazlı ekipte genç antrenör Serkan aydın haklı bir galibiyet aldıklarını ve ütün oyuncularını kutladığını ifade ederek hak etmedikleri yerde olduklarını söyledi..

0 yorum:

Yorum Gönder