TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Sarayönü sıkı çalışıyor

3 Aralık 2010 Cuma



Sarayönü sıkı çalışıyor
03 Aralık 2010 Cuma 19:21

Bölgesel Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz zorlu haftaya hazırlanıyor. Lig’de zirve mücadelesi veren Sarayönü, Niğde’yi yenmenin hesaplarını yaparken, Gençlerbirliği ise sakatlıklardan dolayı sıkıntılı 
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi konumuna gelen Sarayönü Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Niğde Belediyespor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bugünlere gelindiğinin altını çizen yeşil-siyahlı takımın yöneticisi Necmi Turan, “Sarayönü Belediyespor olarak mütevazi bir bütçeye sahibiz. Çok büyük paralar harcayarak bu işlerin olmayacağı, neredeyse trilyon harcayan diğer rakiplerimizin düştükleri durumlardan açıkça görülüyor. Biz birlik ve beraberlik, kardeşlik ruhu içerisinde elbirliği, kader birliği yaparak böylesine bir başarı elde ettik. Artık bu saatten sonra hedefimiz, zirve. Şampiyon olup bir üst lige çıkmak istiyoruz. Şu anda hiçbir cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Sadece birkaç hafif sakatlığı bulunan var, onların da maça yetişeceğini sanıyorum. Taraftarlarımızın maçlara gösterdiği ilgi ise, memnuniyet verici. Onlara sezon sonunda şampiyonluk armağan ederek, desteklerini boşa çıkarmadığımızı inşallah göstereceğiz” dedi.
Sarayönü Belediyespor, Niğde Belediyespor maçı için Cumartesi günü Niğde’ye gidecek ve burada Şahiner Otel’de kampa girecek. Yeşil-siyahlılar, son antrenmanını da Cumartesi günü burada gerçekleştirecek.
GENÇLERBİRLİĞİ SAKATLIKLARDAN DERTLİ
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grubun merkezdeki tek temsilcisi Konya Gençlerbirliği sakatlardan başını alamıyor. Dört futbolcusu hafta başından bu yana tedavi gören siyah-beyazlı ekipte, bu sakatlara şimdi de Ahmet eklendi. Bu oyuncuları Pazar günü Konya’da oynanacak olan Demre Belediyespor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Konya Gençlerbirliği antrenörü İbrahim Özalp, “Beş oyuncumuzun sakatlanması nedeniyle, idmanlarda eksik çalışmak zorunda kalıyoruz. Pazar günü sahamızda Demre Belediyespor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Rakibimizi yenerek ilk galibiyetimizi almak ve Konyalı futbolseverleri sevindirmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Oyuncularım çok istekli, haliyle ben ve yönetim de artık şanssızlığımızı kırma arzusundayız. İyi bir maç olacak ve son haftalardaki çıkışımızın tesadüf olmadığını göstereceğiz” dedi.
Konya Gençlerbirliği, dün öğleden sonra Saraçoğlu tesislerinde Demre Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlılar, devre arasına kadar maçlarını yine Şehit Muharrem Samur Stadında oynayacak. İkinci yarıda ise 2 Nolu sahada mücadelesine devam edecek olan temsilcimiz, kadrosuna da Konya Torku Şekerspor’dan Emin Can’ı dahil etti. 

0 yorum:

Yorum Gönder