TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET

YENİŞEHİRDE DEPREM

YENİŞEHİRDE DEPREM
YENİŞEHİRDE DEPREM

Fecebook Sayfamızı Beğenin

Maltepespor Deplasmanda Bursa Yenişehir'e 1-0 Yenildi

7 Aralık 2010 Salı

 



Bölgesel Amatör Lig 10. grup temsilcisi Maltepespor konuk olduğu Bursa Yenişehir'e 1-0 yenildi.

BAL temsilcisi Yenişehir Belediyespor’a hafta içi yapılan hoca değişikliği etkini gösterdi. Geçen hafta alınan Kartal Belediyespor yenilgisi sonrası İbrahim Nalbant ile yollarını ayıran Yenişehir Belediyespor, yeni hocası Mustafa Sarı ile çıktığı ilk maçta gülerek ayrılan taraf oldu.

Yenişehir Belediyespor Maltepespor’u 1-0 yenerek puanını da 8’e çıkartırken, Maltepespor 14 puanda kaldı.

Yağışlı havada oynanan Yenişehir Belediyespor – Maltepespor maçının ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Pozisyonların çok az sayıda olduğu ilk yarıda en tehlikeli atak Maltepespor’dan geldi. 25. dakikada gelişen Meltepespor atağında Çağlar ceza sahası üzerinden sert vurdu, Yenişehir Belediyesporlu İbrahim topu çizgi üzerinden çıkartarak takımının geriye düşmesini önledi. İlk yarı cılız ataklarla sona erdi: 0-0.

İkinci yarının başlama düdüğü çaldığında Yenişehir Belediyespor’un istekli futbol oynayacağı göze çarptı. Bu yarıda daha istekli ve atak oynayan Yenişehir Belediyespor gol pozisyonlarına da giren taraf oldu.

Maçın 57. dakikasında rakibine sert giren Maltepesporlu Ulaş ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu dakikadan sonra ataklarını daha da sıklaştıran Yenişehir Belediyespor, aradığı golü 63. dakikada buldu. Hızlı gelişen Yenişehir Belediyespor atağında orta sahada bulunan Halil sağdan kaçan Serhat’ı iyi gördü. Serhat ceza sahasına girerken ortasını yaptı. Soldan gelen Tanju müsait pozisyonda topu ağlara gönderdi: 1-0.

Zaman zaman gergin anların yaşandığı Yenişehir Belediyespor – Maltepespor maçının kalan dakikalarında yine Yenişehir Belediyespor baskısı vardı. Bu baskılara kontratakla karşılık veremeye çalışan Maltepespor aradığı golü bir türlü bulamadı ve maçta Yenişehir Belediyespor’un 1-0 galibiyeti ile sona erdi.


SAHA: Bursa Yenişehir  
HAKEMLER: İsmail Mutlu Mersin (8), Deniz Karaduman (8), Ali Tıraş (8) (Aydın Bölgesi)

YENİŞEHİR BLD SPOR: Samet İmren (7), Samet Çekin (8), Serken (7), Adil (8) Recep (8), İbrahim (8) Serhat (8) Osman (8) Halil (8) (Dk. 90+3 Ahmet) Süleyman (7) (Dk 71 Şahin 6) Tanju (8)

MALTEPESPOR: Murat (6), Ramazan (5) Ufuk (6), Uğur (5) (Dk 60 Mustafa5) Gökhan (6), Cihan (6) (Dk 71 Erdem 5), Cumhur (6), Alper (6) Çağlar (6) Ulaş (6) Gökmen (6)

GOL: Dk. 63 Tanju Yenişehir Belediyespor
Kırmızı Kart: Dk. 57 Ulaş - Maltepespor

10.Grup Maç Sonuçları:
Karagümrük – Feriköy: 1-0 ----- Kartal Bld – Osmaneli: 2-0 ----- Ayvalıkgücü – Biga: 3-0
Yenişehir – Maltepe: 1-0 ----- Zafer – Edremit: 2-1 ----- Kestel – Merinos: 0-0





 

0 yorum:

Yorum Gönder